Skriv en bog

Forfattercoaching

Drømmer du om at skrive en bog? Så kan du få hjælp til at gøre din drøm til virkelighed!

Rigtig mange mennesker vil gerne skrive en bog, men ofte bliver det ikke til noget, eller den bliver ikke færdig, eller man får den ikke udgivet. Men nu kan du få hjælp til hele processen fra idé til den færdige udgivelse.

Hvorfor skrive en bog?

Der kan være mange gode grunde til at skrive en bog.

  • Du har lyst til det!
  • Du har noget på hjertet, som du gerne vil dele med andre!
  • Du vil gerne have (endnu) mere gang i din karriere / forretning!
  • Du ønsker personlig udvikling eller afklaring!

En bog er en rigtig god profilering / reklame for dig. At du er forfatter viser både seriøsitet og viden. Det viser også, at du er i stand til at strukturere din viden og formidle den.

At skrive en bog gør også, at du selv kommer igennem en tankeproces, som du aldrig har været igennem før. Du vil se anderledes på det, du skriver om, efter bogen. Nogle ting er blevet mere tydelige, andre ting er blevet mere ligegyldige, og dine tanker er blevet komplette (uden huller). At skrive en bog er en af de bedste måder at bearbejde tanker og viden på. Du er meget mere afklaret efterfølgende.

At skrive en bog er rigtigt godt både som en slags terapiform/selvudvikling/afklaring og som produktudvikling.

Hvis du tænker på at skrive en bog for pengenes skyld, så skal du vide, at det er ikke salget af bogen, som giver den største indtægt. Du kommer til at tjene pengene på f.eks. foredrag, freelanceopgaver, andet salg, lettere adgang til medierne, mere troværdighed ved kontakt med andre, osv. Investeringen i at skrive bogen bliver hurtigt tjent ind igen på denne måde. 

Din forfattercoach

Din forfattercoach er forfatter Bjarne Toftegård, der har skrevet bøgerne ”Lev i nuet”, ”stress eller ikke stress” og "Praktisk stresscoaching" eller Camila Pearl Farlov-Qvist, der har skrevet bogen "Er Du Ramt Af Stress?" og desuden har erfaring med at hjælpe andre med at skrive bøger.

Både Bjarne og Camila er certificerede coaches og arbejder også med anden coaching. Bjarne holder desuden foredrag, f.eks. om at skrive bøger, nå det man vil, at leve i nuet og om stress, og han holder kurser i f.eks. stresscoaching.

Det praktiske

Forfattercoachingen indeholder:

  • Coaching til at overkomme det, der måtte forhindre dig i at skrive
  • Effektive redskaber til skriveprocessen
  • Rådgivning i forbindelse med udgivelse af bogen

Det er dig, der bestemmer tempoet. Uanset hvor travl en hverdag du har, så skal vi nok finde en vej til, at du får din bog skrevet. Det tager normalt mellem 6 og 12 måneder fra idé til udgivelse.

Du kan enten få en enkelt samtale, eller du kan få et helt forløb, hvor du bliver hjulpet helt til, din bog er udkommet. Aftalerne tilpasses dine behov og muligheder. Samtalerne kan foregå ved møde eller telefonisk. Det er således uden betydning, hvor i landet du bor.

Prisen for forfattercoaching er fra kr. 500,- pr. time.

Ønsker du mere information?

For mere information om forfattercoaching skal du blot udfylde skemaet nedenfor og derefter trykke på knappen [Send]

   
  Navn:    
  Evt. firma:    
  Adresse:    
  Postnummer:    
  By:    
  Telefon: Alternativ tlf.:
  Træffes bedst:    
  E-mail:    
     
  Skriv lidt om din idé: